Piete financiare
15/01/2015
Decizia Consiliului ASF in cazul societatii EUROINS Romania
16/10/2015
Show all

Reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania participa la Conferinta Nationala a Brokerilor de Asigurari si Pensii, editia a X-a

Astazi, reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania participa la  Conferinta Nationala a Brokerilor de Asigurari si Pensii, editia a X-a, organizat UNIUNEA NATIONALA A SOCIETATILOR DE INTERMEDIERE SI CONSULTANTA IN ASIGURARI DIN ROMANIA- UNSICAR. Titlul acestui eveniment este CONSUMATORUL, CONSUMATORUL, CONSUMATORUL.

In cadrul dezbaterilor din cadrul Conferintei vor fi abordate urmatoarele subiecte:

Ø Cum este afectat consumatorul de modificarile legislative din piata de asigurari
Ø Activitatea brokerilor – livrarea accesului consumatorilor la protectie adecvata prin asigurare
Ø Parghiile ce pot fi utilizate de brokeri pentru reprezentarea clientilor în fata asiguratorilor
Ø Impactul noilor reglementari ASF din perspectiva costurilor pentru brokeri si pentru consumatori
Ø Experienta consumatorilor in procesul de despagubire
Ø Tendinte si evolutii in piata europeana de brokeraj de asigurare.

Invitat special al evenimentului va fi domnul Nic De Maesschalck, director general al BIPAR (The European Federation of Insurance Intermediaries), care va prezenta principalele teme de dezbatere la nivel European in industria de asigurari.

Reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania  - InfoCons participa la Conferinta Nationala a Brokerilor de Asigurari si Pensii, editia a X-aReprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania - InfoCons  participa la Conferinta Nationala a Brokerilor de Asigurari si Pensii, editia a X-aReprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania - InfoCons participa la  Conferinta Nationala a Brokerilor de Asigurari si Pensii, editia a X-aReprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania - InfoCons participa la Conferinta  Nationala a Brokerilor de Asigurari si Pensii, editia a X-aReprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania - InfoCons participa la Conferinta Nationala  a Brokerilor de Asigurari si Pensii, editia a X-aReprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania - InfoCons participa la Conferinta Nationala a Brokerilor de Asigurari si Pensii, editia a X-aReprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania - InfoCons participa la Conferinta Nationala a Brokerilor de Asigurari si Pensii, editia a X-aReprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania - InfoCons participa la Conferinta Nationala  a Brokerilor de Asigurari si Pensii, editia a X-a

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

Sursa: www.infocons.ro