Asigurari Persoane

Indiferent de activitatea desfasurata, componenta umana a afacerii dumneavoastra este cea mai importanta. Un angajat motivat este un angajat valoros. Alegeti sa mentineti nivelul de multumirea al angajatilor dumneavoastra folosind instrumente moderne si atractive, asa cum sunt politele de asigurare adecvate nevoilor lor.

Asigurari de Viata

Acest tip de asigurari sunt incheiate avand ca scop atat protectia impotriva anumitor riscuri cat si pentru garantarea unui venit.

De regula produsele oferite pentru acest tip de asigurari sunt impartite in 2 categorii: cu protectie pura sau cu acumulare de capital (polita pe o perioada data, cu suma asigurata, ce poate fi platita fie in caz de deces, fie la incheierea perioadei de asigurare).

Una dintre cele mai intalnite forme de asigurare sunt unit-link-urile in care o proportie specifica a primei este utilizata pentru a achizitiona asigurarea de viata, in vreme ce diferenta (partea mai mare) este investita in unituri ale unui trust autorizat care investeste in piata de actiuni sau in fonduri alese de catre asigurat.


Asigurare Medicala pentru Calatorii in Strainatate

Polita in baza careia se pot asigura persoanelor fizice care au domiciliul/rezidenta permanenta in Romania pentru cazuri de imbolnavire subita, accidente si deces produse in afara tarii.

In caz de imbolnavire se despagubesc cheltuielile de tratament (spitalizare, cheltuieli pentru medicamente, interventii chirurgicala urgente) sau repatrierea si cheltuielile de inmormantare in caz de deces.


Asigurare de Accidente

Asigurarea poate fi incheiata atat de persoanele fizice cat si de persoanele juridice pentru angajatii sai si acopera decesul sau invaliditatea permanenta a asiguratului produsa ca urmare a unui accident sau ale efortului fizic excesiv impus de forta majora.

Despagubirea consta in suma asigurata in cazul invaliditatii permanente totale sau deces si in parte din suma asigurata in cazul invaliditatii permanente partiale. De asemenea se despagubesc, in anumite limite, si cheltuielile pentru tratament.


Asigurare de Sanatate

Se asigura riscurile de imbolnavire si accident ale asiguratului pentru care asiguratorul preia costurile serviciilor medicale ce constau in spitalizare, interventii chirurgicale, servicii de ambulanta, analiza, consultatii.

Contactati-ne