Tribunalul Bucuresti a decis falimentul Astra Asigurari
04/12/2015
ASF angajeaza MILLIMAN pentru a analiza tarifele RCA din piata
31/01/2016
Show all

ERGO achizitioneaza CREDIT EUROPE Asigurari

„Reprezentantii celor doua companii au ajuns la o intelegere privind preluarea societatii. Aceasta tranzactie va fi finalizata dupa obtinerea aprobarilor legale din partea organismelor de reglementare”, anunta ERGO.

Grupul ERGO este controlat de Munich RE, cel mai mare grup de reasigurari din lume ca volum de afaceri.

CREDIT EUROPE Asigurari (CEA) este autorizata sa desfasoare activitati de asigurari generale in Romania incepand cu anul 2007. Oferta CEA cuprinde o gama extinsa de asigurari facultative auto, de persoane, bunuri si raspundere civila. In 2014, societatea a avut prime de 9,3 milioane de euro, aflandu-se pe pozitia 17 in clasamentul asiguratorilor din Romania intocmit dupa volumul de prime brute subscrise.

ERGO este prezent pe piata din Romania din luna mai 2010 prin intermediul ERGO Asigurari de Viata si detine autorizatie de functionare in asigurari de viata, accidente si sanatate.

CREDIT EUROPE Asigurari isi va continua activitatea sub brandul ERGO dupa ce procesul de rebranding va fi finalizat. Toate politele de asigurare vor ramane in vigoare si vor fi preluate cu toate drepturile si obligatiile sub brandul ERGO fara nicio modificare, anunta ERGO.

Sursa: http://www.1asig.ro/ERGO-achizitioneaza-CREDIT-EUROPE-Asigurari-articol-3,100-52742.htm