Paza buna trece primejdia rea!

Daca ai minim 5 autovehicule in parcul auto al companiei, incheie asigurarea CASCO prin Activ Asigurari si beneficiezi de 10% discount* indiferent de asigurator.

5 motive pentru care ar trebui sa alegi Activ Asigurari:

 • Reducerea costurilor cu asigurarile prin viziune strategica;
 • Facem licitatia de oferte în locul tau si astfel economisesti timp, energie si bani în alegerea solutiilor de asigurare a masinilor, cladirilor, echipamentelor, etc;
 • Utilizarea optima a activelor prin accesarea celui mai bun serviciu de gestiune a daunelor;
 • Minimizarea riscurilor de administrare printr-o gestiune ordonata si responsabila a politelor de asigurare;
 • Parteneriat flexibil si profitabil, pe termen lung.
Lasa-ne datele de contact si te contactam noi pentru detalii complete.


*

In conditiile in care daunalitatea pe client in ultimii 3 ani a fost sub 65%.


Practic iti oferim solutia optima de gestionare a riscurilor cu care se confrunta activele, bunurile, afacerile tale. Negociem si intermediem transferul riscurilor tale catre asiguratori, administram politele de asigurare si gestionam „de la A la Z” daunele aparute.

Ce spun clientii nostri?

 • Ovidiu Constantinescu, Director General

  Un aspect important al filosofiei noastre de afaceri il reprezinta respectarea angajamentelor luate in fata clientilor nostri, de aceea ne alegem intotdeauna furnizorii capabili sa-si onoreze angajamentele la timp si la standardele cele mai inalte de calitate. Activele companiei noastre fiind supuse unor riscuri deosebite, alegerea brokerului de asigurare potrivit a reprezentat o provocare. Activ Asigurari si-a dovedit profesionalismul in cei peste 12 ani de colaborare, de aceea ii recomandam cu incredere.

  Ovidiu Constantinescu, Director General
  Bauer Romania
 • Victor Dumitrescu, Sef Parc Auto

  Administrarea unui parc auto necesita foarte mult timp, asa ca am decis sa apelam la un broker profesionist - Activ Asigurari, cu care lucram deja de 12 ani. Prin consultanta si gestiunea asigurarilor de catre Activ Asigurari am castigat in primul rand timp si am reusit sa reducem costurile cu primele de asigurare in urma unor oferte negociate in numele nostru. Nimeni nu incheie o asigurare cu gandul la o dauna totala dar cand se intampla acest lucru, este foarte bine sa ai un partener cu experienta precum Activ Asigurari.

  Victor Dumitrescu, Sef Parc Auto
  ABB
 • Ionel Ciucioi, Director General

  Vrancart SA detine diverse active cu valori semnificative, care, prin natura lor sunt expuse unor riscuri speciale. Ceea ce apreciez si vreau sa subliniez in mod special sunt beneficiile pe care le obtinem in ceea ce priveste gestionarea daunelor. Daunele noastre sunt in totalitate administrate de catre Activ Asigurari astfel incat sa nu ratam nici o despagubire. Cu ajutorul echipei Activ Asigurari am reusit sa pastram activele noastre in cea mai buna stare si sa reducem perioada de imobilizare a acestora in caz de daune.

  Ionel Ciucioi, Director General
  Vrancart