Tie iti pasa de angajatii tai?

Profita acum de oferta lunii Mai*! Bucura-te de discount preferential la asigurarile de sanatate si accidente!

Prin Activ Asigurari inchei:

 • Asigurare de accidente (deces si invaliditate din accident) – cu un discount de 25%
 • Asigurare de sanatate (ambulatoriu, interventii chirurgicale, spitalizare) – cu un discount de 15%

In plus, beneficiezi de un set complet de avantaje:

 • Instrument accesibil /economic de recompensare a performantelor angajatilor; Asigurarile private de sanatate sunt deductibile pentru angajator, in limita a 250 de euro pe an pentru un angajat
 • Rata ridicata de retentie a personalului, prin adaugarea de plus valoare la drepturile salariale, ca recunoastere a valorii din partea companiei
 • Incredere intr-un parteneriat solid si de lunga durata intre companie si angajat
 • Bucuria si implinirea personala oferita de facilitarea accesului angajatilor tai la servicii medicale personalizate la standarde europene in toate clinicile private in care asigurarea opereaza
 • Flexibilitate, prin posibilitatea de a personaliza pachetul de beneficii, prin atasarea unor acoperiri suplimentare la asigurarea de baza, in functie de meritul si performanta fiecarui angajat

Stim cu totii ca oamenii reprezinta cel mai important activ/resursa al unei companii. Performantele si succesul companiei tale reprezinta rodul activitatii unei echipe unite si motivate. Astfel fidelizarea si motivarea angajatilor ar trebui sa fie una din preocuparile tale, ca manager/proprietar de afacere, ocupand un rol important in strategia companiei.

Activ Asigurari iti faciliteaza accesul la asigurari de sanatate si accidente, cu discount-uri preferentiale.

Astfel vei avea posibilitatea sa oferi, cu economie de resurse financiare, un beneficiu suplimentar drepturilor salariale, prin intermediul caruia vei fi in masura sa oferi suportul necesar si sprijin financiar atat propriilor angajati cat si familiilor acestora, in eventualele momente nefericite ale vietii.

Asigurarile de accidente iti asigura un plus de liniste, siguranta si confort oferindu-ti protectie prin acoperirea a ceea ce ai fi nevoit sa platesti in cazul unui accident la locul de munca.

Sistemul medical de stat este asa cum este… si angajatii tai stiu acest lucru.

Arata-ti apreciarea fata de ei oferindu-le compensatii financiare, in caz de accidente cu spitalizare, interventii chirurgicale, etc., alegand asigurarile de sanatate ca beneficiu suplimentar drepturilor salariale.

Ce spun clientii nostri?

 • Ionel Ciucioi, Director General

  Vrancart SA detine diverse active cu valori semnificative, care, prin natura lor sunt expuse unor riscuri speciale. Ceea ce apreciez si vreau sa subliniez in mod special sunt beneficiile pe care le obtinem in ceea ce priveste gestionarea daunelor. Daunele noastre sunt in totalitate administrate de catre Activ Asigurari astfel incat sa nu ratam nici o despagubire. Cu ajutorul echipei Activ Asigurari am reusit sa pastram activele noastre in cea mai buna stare si sa reducem perioada de imobilizare a acestora in caz de daune.

  Ionel Ciucioi, Director General
  Vrancart
 • Victor Dumitrescu, Sef Parc Auto

  Administrarea unui parc auto necesita foarte mult timp, asa ca am decis sa apelam la un broker profesionist - Activ Asigurari, cu care lucram deja de 12 ani. Prin consultanta si gestiunea asigurarilor de catre Activ Asigurari am castigat in primul rand timp si am reusit sa reducem costurile cu primele de asigurare in urma unor oferte negociate in numele nostru. Nimeni nu incheie o asigurare cu gandul la o dauna totala dar cand se intampla acest lucru, este foarte bine sa ai un partener cu experienta precum Activ Asigurari.

  Victor Dumitrescu, Sef Parc Auto
  ABB
 • Ovidiu Constantinescu, Director General

  Un aspect important al filosofiei noastre de afaceri il reprezinta respectarea angajamentelor luate in fata clientilor nostri, de aceea ne alegem intotdeauna furnizorii capabili sa-si onoreze angajamentele la timp si la standardele cele mai inalte de calitate. Activele companiei noastre fiind supuse unor riscuri deosebite, alegerea brokerului de asigurare potrivit a reprezentat o provocare. Activ Asigurari si-a dovedit profesionalismul in cei peste 12 ani de colaborare, de aceea ii recomandam cu incredere.

  Ovidiu Constantinescu, Director General
  Bauer Romania

Afla setul complet de beneficii oferit de aceste asigurari.

Obtine o estimare/oferta de pret pentru echipa ta. Lasa-ne datele tale de contact in formularul de mai jos si te contactam in cel mai scurt timp pentru a-ti oferi toate informatiile de care ai nevoie.