Tie iti pasa de angajatii tai?

Bucura-te de discount preferential la asigurarile de sanatate si accidente!

Angajati motivatiStim cu totii ca oamenii reprezinta cel mai important activ/resursa al unei companii. Performantele si succesul companiei tale reprezinta rodul activitatii unei echipe unite si motivate. Astfel fidelizarea si motivarea angajatilor ar trebui sa fie una din preocuparile tale, ca manager/proprietar de afacere, ocupand un rol important in strategia companiei.

Activ Asigurari iti faciliteaza accesul la asigurari de sanatate si accidente, cu discount-uri preferentiale.

Astfel vei avea posibilitatea sa oferi, cu economie de resurse financiare, un beneficiu suplimentar drepturilor salariale, prin intermediul caruia vei fi in masura sa oferi suportul necesar si sprijin financiar atat propriilor angajati cat si familiilor acestora, in eventualele momente nefericite ale vietii.

Asigurarile de accidente iti asigura un plus de liniste, siguranta si confort oferindu-ti protectie prin acoperirea a ceea ce ai fi nevoit sa platesti in cazul unui accident la locul de munca.

Sistemul medical de stat este asa cum este… si angajatii tai stiu acest lucru.

Arata-ti apreciarea fata de ei oferindu-le compensatii financiare, in caz de accidente cu spitalizare, interventii chirurgicale, etc., alegand asigurarile de sanatate ca beneficiu suplimentar drepturilor salariale.

Prin Activ Asigurari inchei:

 • Asigurare de accidente (deces si invaliditate din accident) – cu un discount de 25%.
 • Asigurare de sanatate (ambulatoriu, interventii chirurgicale, spitalizare) – cu un discount de 15%.

si beneficiezi de un set complet de avantaje:

 1. Instrument accesibil /economic de recompensare a performantelor angajatilor; Asigurarile private de sanatate sunt deductibile pentru angajator, in limita a 250 de euro pe an pentru un angajat.
 2. Rata ridicata de retentie a personalului, prin adaugarea de plus valoare la drepturile salariale, ca recunoastere a valorii din partea companiei;
 3. Incredere intr-un parteneriat solid si de lunga durata intre companie si angajat;
 4. Bucuria si implinirea personala oferita de facilitarea accesului angajatilor tai la servicii medicale personalizate la standarde europene in toate clinicile private in care asigurarea opereaza;
 5. Flexibilitate, prin posibilitatea de a personaliza pachetul de beneficii, prin atasarea unor acoperiri suplimentare la asigurarea de baza, in functie de meritul si performanta fiecarui angajat;

Este dificil sa faci fata evenimentelor negative si neprevazute, dar suntem alaturi de tine pentru a te ajuta sa iti continui drumul atunci cand acestea se produc. Asigura-ti protectia atat pentru angajati cat si pentru afacerea ta.

Afla setul complet de beneficii oferit de aceste asigurari. Obtine o estimare/oferta de pret pentru echipa ta!

Lasa-ne datele tale in formularul de mai jos si te contactam noi sa iti oferim toate informatiile de care ai nevoie!

  Nume si prenume (required)

  Adresa Email (required)

  Nume companie

  Telefon